lørdag 8. januar 2011

Showgirls

LORELAI: So, you want to talk about --
RORY: Something to watch?
LORELAI: Uh, yes. Something to watch.
RORY: You pick.
LORELAI: Will you be mad if it's "Showgirls" again? I got the deluxe edition with shot glasses and a drinking game.
- Gilmore Girls episode 5.02



Jeg vil også ha deluxe versjonen med shot glass og drikkelek! Nå vet jeg ikke helt hva drikkeleken går ut på, men la oss bare si at hvis det er meningen du skal ta et shot hver gang det vises en brystvorte hadde ikke jeg vært i stand til å fullføre!

Storyen her er altså som følger: rotløse, tøffe Nomi kommer reisende for å prøve lykken som danser i Las Vegas. Hun starter som så mange andre suksesshistorier sin karriere på en strippeklubb, blir oppdaget og får snart hovedrollen i et show. Og innimellom er det stort sett nakenhet og simulert sex.

Men for dere som likte Coyote Ugly. Denne har alle de samme underholdene godbitene, bare bedre! Vi har full frontal nakenhet, pole dance, lap dance, lesbiske tilnærmelser, girl power, intriger etc etc. For ikke å snakke om at vi faktisk slipper en sappy-happy-ending love story. I stedet avsluttes det med at lille tynne Nomi banker opp en av filmens slemminger. Litt urealistisk selvsagt, men just go with it!

Den eneste grunnen til å la være å se filmen er om du i utgangspunktet har en litt dårlig dag med tanke på eget kropslig selvbilde. Filmen er nemlig ikke særlig oppbyggende i så henseende, med mindre du er i stand til å se de perfekt veldreide nakne kvinnekroppene som motivasjon selvsagt.

Personlig må jeg si at Showgils var en særdeles underholdende affære. Hele veien gjennom hjernedød moro!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar